Франчайзинг

Fresh-Break-Filosofia-2

Интересът към здравословното хранене в България нараства значително, наблюдава се търсене на прясно изцедени сокове и свежи салати. Клиентите са по-внимателни при избора си на заведения за хранене и все повече държат да бъдат информирани, за качеството и състава на храната им.

Фреш Брейк ООД е първото дружество, което е създало цялостен бизнес формат, в сферата на здравословното бързо хранене, разработен и приложен успешно на територията на град София. За пет години успяхме да открием три обекта, намиращи се в идеалния център на София, Бизнес Център Сердика и Цариградски комплекс – The Mall, които се радват на популярност и добри отзиви.

Дружеството притежава търговската марка Freshbreak, регистрирана в Патентното ведомство на РБ, с изцяло българско ноу-хау.

Freshbreak предлага салати, сандвичи, плодови, зеленчукови фрешове, както и други свежи и полезни напитки, домашно приготвени десерти и други кулинарни изкушения.

Важна част от концепцията на Freshbreak е комбинацията, съчетанието и качеството на продуктите, опаковането и предлагането им, както и доброто обслужване, което е ключът към доверието на клиентите. Нашата стратегия и меню, са предвидени да обслужват големи офис сгради с много служители и голям поток през целия работен ден. Менюто е изработено именно в такъв вариант, за да бъде разнообразно и подходящо при ежедневна повтаряемост.

Ако Вие се интересувате от нов, различен бизнес формат и  именно такива продукти са предпочитаните от вас, и ако вече разпознавате марката ни като символ на природосъобразно, приготвено на момента, без консерванти и полуфабрикати бързо хранене, ние сме на мнение, че взаимният ни успех е гарантиран.

BUSINESS COOPERATION

Ако вие искате да разработите ваш собствен бранд, но нямате достатъчно опит, ние можем да подходим индивидуално, да разработим ваш собствен дизайн, ваше собствено меню, да ви дадем насоки относно необходимото за вашата дейност оборудване, да обучим служителите ви и да ви помогнем за един по-добър старт на вашия бизнес.